NABÍDKA PRODEJE NEMOVITOSTI S MOŽNOSTÍ VYBUDOVÁNÍ AŽ TŘÍ BYTOVÝCH JEDNOTEK, V OBCI VRANOVICE-KELČICE, OKR. PROSTĚJOV

Cena:  2.290.000 Kč
nebo na hypotéku za 9.863 Kč měsíčně

Vlastnictví: osobní
Druh: rodinný dům
Typ: prodej

Okres: Prostějov
Město: Vranovice-Kelčice
Ulice:

posun vlevo
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK CREDO REAL GROUP a.s.

CREDO REAL GROUP a.s.

Vídeňská 134/102, Brno, 619 00
tel: +420 722 455 455
e-mail: sekretariat@credoreal.cz, www: https://www.credoreal.cz/

Zakázku vyřizuje: makléř

Michaela Šopíková

telefon: 722455455
e-mail: info@credoreal.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 6632060
aktualizováno: 23.6.2024 18:43

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


Nabízíme Vám ke koupi nemovitost, která je zapsána na Listu vlastnictví jako rodinný dům, který skýtá, díky své aktuální dispozici, možnost vybudování až tří samostatných bytových jednotek. Druhé nadzemní podlaží vybízí k vybudování prostorného bytu o dispozici 3+kk a první nadzemní podlaží pak k vybudování bytu 2+1 a 1+k, každý s vlastní zahrádkou. Vzhledem k nedostatku bytů v této lokalitě by mohl být tento projekt zajímavý i pro menší investory. Nemovitost se nachází v části obce Vranovice (obec Vranovice-Kelčice), v okrese Prostějov.
Objekt je situován při místní komunikaci, od které je oddělen obecním chodníkem a malou předzahrádkou. Jedná se o řadový rodinný dům s ... Pokračování popisu zakázky >>
průjezdem do dvora a velkou zahradou za domem. Stavba je řešena jako dvou podlažní s obytným podkrovím, které však není dokončeno. Objekt byl postaven kolem roku 1940 a průběžně procházel rekonstrukcí. V roce 2017 byla zahájena rekonstrukce rodinného domu, která však nebyla dokončena. Byla kompletně rekonstruována střecha včetně dřevěných konstrukcí, krovu a nové plechové krytiny, nejsou zde dokončeny svody dešťové vody v zadní části domu. Dále byla zahájena rekonstrukce v podkroví v zadní části domu, která však nebyla zcela dokončena a skýtá tak možnost úprav dispozic dle požadavků nového majitele. Objekt má novou fasádu v přední části z ulice. V rámci zahájené rekonstrukce byla na domu instalována také plastová okna.
Z ulice je dřevěnými vraty možný průjezd do dvora za domem, případně je možné využívat průjezd k parkování osobního vozidla.

Celková plocha nemovitosti činí 649 m2, z toho zastavěná plocha a nádvoří činí 175 m2, zahrada činí 474 m2, celková užitná plocha všech tří potencionálních bytů činí cca 244,80 m2. Užitná plocha samotného domu činí cca 262,20 m2.

Hlavní vstup do domu je z uzavřeného průjezdu s výměrou cca 17,4 m2 za dřevěnými vjezdovými vraty s výškou cca 2,68 m. Nachází se zde po levé straně dva samostatné vstupy, a to jeden ke schodišti do podkroví a druhý do obytného přízemí. Po pravé straně se nachází další dva vstupy do obytného přízemí. V zadní straně průjezdu jsou další vrata oddělující prostor průjezdu a nádvoří za domem.
Za domem se nachází menší dvůr, odkud se prochází směrem do velké zahrady s mírně svažitým terénem. Tento prostor nabízí klidový a stinný prostor s dostatkem soukromí s možností různorodého využití, především vytvoření dvou zahrádek patřícím k bytovým jednotkám. K vybudování těchto jednotek lze využít i přilehlé původně hospodářské prostory po obou stranách domu. U těchto přístavků je potřeba opravit zastřešení a odvod dešťové vody.

Dispozice bytu 3+kk:
Podkrovní byt je možné vybudovat z půdního prostoru, kam vede samostatný vstup z průchodu domu po dřevěném schodišti. V podkroví jsou dvě větší místnosti, pokoj s výměrou cca 15,8 m2 a s výměrou cca pokoj 19,6 m2. Dále je zde v zadní části podkroví stavebně nedokončený prostor s celkovou výměrou cca 73,5 m2, a to s výhledem směrem do dvora a k zahradě. Po dokončení zde bude možné využívat například další obytné prostory s výhledem do zahrady vč. prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem.

Dispozice bytu 2+1:
Dvou pokojový byt v přízemí lze vybudovat z obytné části na levé straně od průjezdu. Aktuálně se za vstupem nachází předsíň (o velikosti cca 8,0 m2) a dále prostorná kuchyně (o velikosti cca 13,0 m2), ze které jsou dále vstupy do obývacího pokoje s krbem (o velikosti cca 18,0 m2) a ložnice (o velikosti cca 16,0 m2). Z kuchyně se dále prochází do zadní části domu. Zde je k dispozici menší chodba (o velikosti cca 7,0 m2), komora (o velikosti cca 6,0 m2) a samostatné WC (o velikosti cca 1,3 m2). Dále se zde nachází výstup z domu do dvora a vstup do skladovacího prostoru (o velikosti cca 9,6 m2). Díky propojení obytných prostor a původně skladovacího prostoru, kde by bylo nutné vybudovat koupelnu, lze vytvořit byt disponující koupelnou a stávající předsíní, ložnicí, obývacím pokojem, samostatnou kuchyní, komorou a samostatným WC. Z menší chodby je výstup do dvora a zahrady, kterou lze rozdělit a oplotit, aby byla k dispozici pouze tomuto bytu.

Dispozice bytu 1+kk:
Menší byt je možné vybudovat z obytné části na pravé straně od průjezdu. Aktuálně se zde nacházejí dva vchody, jeden vedoucí do nedokončené koupelny s vanou (o velikosti cca 7,0 m2) a druhý do prostoru o velikosti cca 7,0 m2, který původně sloužil jako černá kuchyně, kterým se dále dostaneme do hospodářských prostor s výstupy do dvora. Propojením těchto všech zmíněných prostor lze vytvořit byt disponující předsíní (o velikosti cca 7,0 m2), stávající koupelnou a dvěma menšími průchozími místnostmi (o velikosti cca 7,5 m2 a 5,5 m2), které by se daly probourat v jednu, s výstupy do dvora a zahrady, kterou lze rozdělit a oplotit, aby byla k dispozici pouze tomuto bytu.

Celková plocha bytové jednotky 3+kk v patře činí cca 138,9 m2.
Celková plocha bytové jednotky 2+1 činí cca 78,9 m2.
Celková plocha bytové jednotky 1+kk činí cca 27 m2.

Návrhy půdorysů jednotlivých jednotek Vám rádi zašleme na vyžádání.

Popis lokality:
Obec Vranovice-Kelčice leží ve vzdálenosti asi 10 km jižně od Prostějova v těsné blízkosti dálnice D46 (E 462). Vzdálenost od města Vyškova je cca 17,0 km, od města Olomouce cca 27,5 km a od města Brna cca 52,5 km. Obec vznikla v roce 1964 sloučením obcí Vranovic a Kelčic. Tato obec patří do okresu Prostějov v Olomouckém kraji. Žije zde asi 600 obyvatel. K dispozici je zde obchodní středisko, mateřská škola, obecní úřad atd.
Více informací o obci Vranovice-Kelčice naleznete na oficiálních stránkách obce.

Odměna RK není součástí kupní ceny.

Inženýrské sítě (IS): objekt je připojen na elektřinu 230/400V a na vodu – obecní vodovod, odpady jsou řešeny jímkou/septikem.

Více informací a fotografií naleznete na našich webových stránkách!

Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle nebo e-mailu, rádi Vás vezmeme na prohlídku, klíče máme v RK.
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha   Stavdobrý 
Elektřina220/380  Nadz. podlaží
Plynneuvedeno  Výtahne 
Vodaobecní  Sklepne 
Koupelnavana  Balkónne 
Telefonneuvedeno  Lodžiene 
Vytápěníano  Garážne 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěneuvedeno 

Energetický štítek G

počet zobrazení 22x

Další nemovitosti tohoto prodejce