Prodej bytu 1+1, 32m2, E.Beneše, Prostějov

Cena: 2 439 150 Kč
Informace k ceně: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetn
Financování:na hypotéku za 10 505 Kč měsíčně
Druh: byt 1+1
Typ: prodej
Okres: Prostějov
Lokalita: Prostějov
Ulice: sídl. E. Beneše
PENB: G
Aktualizace: 19.06.2024 11:56
Číslo zakázky: 6627540
Stav: výborný
Vlastnictví: družstevní
Zastavěná plocha: 1271 m2
Obytná plocha: 25 m2
Počet pater: 4
Patro: 4
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme exkluzivní prodej nevybaveného prostorného družstevního bytu o dispozici 1+1, který se nachází v klidné lokalitě města Prostějov. Tento byt o celkové užitné ploše 32m2 se nachází ve 4. patře. Byt je po zdařilé rekonstrukci, nové podlahy, nové osvětlení, zděné jádro s novými obklady a vybavením. Budoucí majitel nemusí provádět žádné další investice.

V bytě se nachází neprůchozí pokoj s možností využití balkonu. Ve druhé místnosti se nachází kuchyňská linka s kombinovaným samostatně stojícím sporákem a přípravou na pračku. V místnosti je také potravinová skříň a dostatek prostoru pro jídelní stůl a posezení. Nově vyzděná koupelna se sprchovým koutem a toaletou čeká na svého nového majitele či podnájemníka. K bytu dále náleží sklepní koje. Pohodlné parkování na veřejném parkovišti naproti vstupu do budovy.

Fotografie s vnitřním vybavením a dekoracemi nejsou součástí prodeje. Jsou vytvořeny pomocí AI, pro lepší představu a inspiraci jak si nemovitost zařídit.

Měsíční náklady na bydlení vycházejí na 2 300 Kč + zálohy na elektřinu a plyn.

Sídliště E. Beneše je vyhledávanou lokalitou, nachází se 20 minut pěší chůzí od náměstí, v bezprostředním okolí se nachází fotbalové hřiště, obchodní galerie Arkáda, MŠ, ZŠ, restaurace, dětské hřiště, vlak, zastávka bus, aj.

Prostějov je malebné město, které nabízí bohatý kulturní a sportovní život. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti přírody s dobrou dostupností do větších měst. Nemovitost je vhodná také jako zajímavá investice.

Rádi Vás nemovitostí provedeme a poskytneme další informace, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na Vás!
Realitní makléř:

Jaroslav Varmuža
tel: 721 977 793

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 41 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop