Prodej bytu 3+1 s parkováním Prostějov

Cena: 3 990 000 Kč
Financování:na hypotéku za 17 185 Kč měsíčně
Druh: byt 3+1
Typ: prodej
Okres: Prostějov
Lokalita: Prostějov
Ulice: Karlov
PENB: G
Aktualizace: 13.06.2024 14:55
Číslo zakázky: 6537360
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 202 m2
Obytná plocha: 71 m2
Počet pater: 4
Patro: 2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Sklep: ano
Výtah: ano
Parkoviště: ano
V exklusivním zastoupení si vám dovolujeme nabídnout velmi pěkný zrekonstruovaný byt v Prostějově. Tento byt se nachází s opraveném secesním domě s devíti bytovými jednotkami a nachází se ve druhém podlaží (1.patro) třípatrové budovy. Celková užitná plocha bytu je 71 m2 a jeho dispozice je 3+1.

V bytě se nachází kuchyně s vestavěnými spotřebiči a komorou, prostorná koupelna s vanou, samostatné WC a dvě ložnice. Kuchyně a jedna ložnice jsou orientované do vnitrobloku, obývací pokoj a druhá ložnice jsou orientované do ulice. Interiér bytu je vkusně zařízený v moderním stylu a nabízí veškerý komfort pro každodenní bydlení. Nábytek v bytě je součástí prodeje. Okna v bytě jsou plastová a orientována na východ a západ, což zaručuje dostatek přirozeného světla.

Topení a teplou vodu zajišťuje vlastní plynový kotel.
K bytu patří i podíl na prostorném sklepu v domě a dále na dvoře domu, kde jsou místa na parkování a dětský koutek.

Prostějov je malebné město v Olomouckém kraji, které nabízí bohaté možnosti pro trávení volného času. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost. Byt je vzdálený necelých 5 minut chůze od hlavního nádraží a asi 15 minut od centra města.

Tento byt je ideálním řešením pro ty, kteří hledají moderní a útulné bydlení v klidné lokalitě. Pokud toužíte po vlastním bydlení v městě Prostějově, neváhejte a kontaktujte naši realitní kancelář pro více informací či prohlídku této jedinečné nabídky.
Realitní makléř:

Petr Kořínek
tel: 538 728 645

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 67 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop