Prostějov OV 3+1, 75 m2, balkon, rekonstrukce – byt

Cena: 4 350 000 Kč
Financování:na hypotéku za 18 735 Kč měsíčně
Druh: byt 3+kk
Typ: prodej
Okres: Prostějov
Lokalita: Prostějov
PENB: E 117 kWh/m2/rok
Aktualizace: 05.06.2024 11:42
Číslo zakázky: E2337L024
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 75 m2
Počet pater: 4
Patro: 3
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Exkluzivně Vám nabízíme jedinečný cihlový byt 3+kk v Prostějově na ulici Palackého, který v sobě spojuje citlivou modernizaci se zachováním prvorepublikových prvků. Výsledkem je jedinečný a neokoukaný byt v samém srdci Prostějova.
Užijte si harmonii a pohodlí díky obdélníkovému půdorysu, který ocení především příznivci Feng šui, je totiž ideální pro tok energie, klidné a pohodové bydlení.. S obytnou plochou rozdělenou do čtyř samostatných místností a balkonem, nabízí tento byt ideální prostor pro Vaše každodenní potřeby. Všechny obytné místnosti jsou vybaveny kvalitní vinylovou podlahou v dřevěném dekoru a elektrickými panely s termostaty pro Vaše pohodlí.
Kuchyně je osazená novou linkou a v koupelně zachován prostor pro vanu. Původní prvorepublikové zárubně a dveře byly s láskou restaurovány, dodávají tak bytu jedinečný a autentický šarm. A to není vše! K dispozici je i společná zahrada se zahradním krbem, ideální pro relaxaci po náročném dni.
Tento byt je výjimečný a nabízí dokonalou kombinací elegance, pohodlí a historického šarmu. Nechte se okouzlit tímto unikátním bydlením a udělejte z něj svůj nový domov!
Výhodou jsou nízké náklady na bydlení. To je příležitost, kterou si prostě nemůžete nechat ujít!

PENB uvádí třídu E.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.
Realitní makléř:

Kateřina Škorpilová, Ing.
tel: 420773756724

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 631 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop