Prodej domu v obci Čechy pod Kosířem

Cena: 2 234 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize RK
Financování:na hypotéku za 9 621 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Prostějov
Lokalita: Čechy pod Kosířem
PENB: G
Aktualizace: 14.05.2024 03:28
Číslo zakázky: 6523750
Stav: dobrý
Zastavěná plocha: 133 m2
Obytná plocha: 70 m2
Výměra pozemku: 40 m2
Počet pater: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Parkoviště: ano
Ve výhradním zastoupení nabízíme dům, který se nachází v obci Čechy pod Kosířem, v okrese Prostějov, v Olomouckém kraji, v národopisném regionu Haná, s velmi dobrou dostupností.

Jednopatrová stavba je umístěná v klidné části obce. Celková výměra obytných prostor je o výměře 70 m2. Po vstupu do domu se nacházíte v prostorné předsíni, s dlouhou chodbou (8 m2), ze které můžete zároveň vstoupit do pokoje o výměře 16 m2, ve kterém jsou umístěny krbové kamna. V přízemí je útulná kuchyně o velikosti 8 m2. Z kuchyně se po dřevěném schodišti dostanete na podestu, kde je relaxační koutek s posezením ( 4 m2) a vstup do obytného podkroví a na malou půdu, kde je pouze úložný prostor. Obytné podkroví je o výměře 30 m2 a lze ho úpravami rozdělit na dvě samostatné místnosti. Malá koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem je o velikosti 4 m2, WC je zde samostatné. Za domem je zahrádka o výměře 40 m2, která nabízí příjemné posezení venku a prostor pro relaxaci. Předzahrádka nyní slouží k parkování.

Dům je ve stavu obyvatelném, ale s investicí je nutno počítat. Před časem zde byla provedena celková rekonstrukce střechy s novou střešní krytinou. Dům majitelům sloužil k rekreaci a odpočinku, ale je zde možnost trvalého bydlení.

Nejvýznamnější památkou obce je zámek. Celý komplex zámku a romanticky laděný park je kulturní památkou. Je znám především častými pobyty malíře Josefa Mánese.

V případě vážného zájmu je možnost jednat o ceně.

Neváhejte nás kontaktovat v případě prohlídky a bližších informací.
Realitní makléř:

Dagmar Oláhová
tel: 420 538 728 645

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 49 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop