Prodej rodinného domu, Prostějov , ulice Puškinova

Cena: 7 399 000 Kč
Financování:na hypotéku za 31 867 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Prostějov
Lokalita: Prostějov
PENB: G
Aktualizace: 14.05.2024 02:09
Číslo zakázky: 6511440
Stav: nutná rekonstrukce
Zastavěná plocha: 110 m2
Obytná plocha: 200 m2
Výměra pozemku: 617 m2
Počet pater: 2
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
V exkluzivním zastoupení majitele pro Vás máme výjimečnou nabídku prvorepublikové vilky v prestižní lokalitě Prostějova, na ulici Puškinova.

Jedná se o dvoupatrovou, plně podsklepenou stavbu s rovinatou zahradou za domem o výměře 430m2 a předzahrádkou před domem o výměře 61m2. V domě najdeme dvě obytná patra, kdy v přízemí domu se nachází bytová jednotka 3+1 o výměře 70 m2 se samostatným vstupem z chodby a stejně tak najdeme tuto jednotku i v patře domu, kde je navíc i jeden samostatný pokoj také přístupný z centrální chodby, který lze lehkou stavební úpravou zpřístupnit z této jednotky a získat tak dispozici 4+1.

Pokoje jsou vzájemně průchozí kolem dokola. V přízemí najdeme u bytu i samostatné WC a prostor pro koupelnu, která je nyní umístěna v roku kuchyně. V patře je samostatná koupelna v jednom z pokojů a v druhém je kuchyně. Dům má k dispozici prostornou otevřenou půdu, kde je možnost vybudovat další bytovou jednotku, neboť sem vede plnohodnotné centrální schodiště. Nemovitost je v původní stavu, bez konstrukčních vad. V domě se nachází původní kastlová okna, původní dřevěné dveře a původní mramorované schodiště s kovaným zábradlím. Tuto nemovitost ocení ti, kteří hledají genius loci a mají zájem bydlet na exklusivním místě v domě s historií.

Město Prostějov nabízí veškerou občanskou vybavenost. Dům se nachází ve velmi klidné oblasti, avšak v blízkosti občanské vybavenosti, jako je mateřská a základní škola, ale i několik středních škol. Dále najdeme v blízkosti i supermarket Kaufland. Dům má velmi dobrou dostupnost na dálnici. Na případnou rekonstrukci domu lze získat vysoké dotace. Neváhejte a zavolejte si o prohlídku, tento dům se v nabídce dlouho neohřeje.
Realitní makléř:

Petr Kořínek
tel: 420 538 728 645

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 64 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop