Rodinný dům v obci Slatinka, v části Ulmanka, samostatně stojící, patrový, velká zahrada, studna, zemní sklep, kůlna, dřevník

Cena: 2 990 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize RK
Financování:na hypotéku za 12 878 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Prostějov
Lokalita: Slatinky
PENB: G
Aktualizace: 14.05.2024 01:39
Číslo zakázky: 6511530
Stav: nutná rekonstrukce
Zastavěná plocha: 88 m2
Obytná plocha: 140 m2
Výměra pozemku: 4944 m2
Počet pater: 2
Parkoviště: ano
V exkluzivním zastoupení majitelů nabízíme chatu s velkým pozemkem a jedinečným výhledem v obci Slatinky, v části Ulmanka.
Jedná se o budovu s bohatou historii, takzvanou Ulmanovu hospodu. Nemovitost je ve špatném stavu a vyžaduje rozsáhlou rekonstrukci, nicméně staticky je budova zcela v pořádku, má novou střechu a okna v přízemí. Za stavbou se nachází zděný zemní sklep a zděný dřevník a kůlna, které jsou částečně zapuštěné do svahu.
Celý pozemek má výměru 4.944 m2, ve spodní a horní části je pozemek relativně rovinatý, prostřední část je svažitá. Celkové převýšení pozemku je 50 m. Celý pozemek spadá do rekreační oblasti a je zde možná výstavba dalších rekreačních objektů do velikosti 25 m2.
Do domu je zavedena elektřina a voda je zde z vlastní studny. Příjezdová cesta je po nezpevněné komunikaci, která bývá celoročně průjezdná. K pozemku se dá dostat i z horní části, po neoficiální cestě lesním pozemkem.
Jedná se o chráněnou krajinnou oblast přírodního parku Velký Kosíř. Je zde velmi hezká příroda a jedná se turisticky populární oblast.
V případě zájmu kontaktujte makléře.
Realitní makléř:

Petr Kořínek
tel: 420 538 728 645

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 69 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop